Rode regenboogvis tropische aquariumvissen

Rode regenboogvis

De rode regenboogvis is een prachtige opvallende tropische vissoort! Wetenschappelijke naam van de rode regenboogvis is Glossolepis incisus. Oorspronkelijk komt de rode regenboogvis uit de meren in Papoea. Natuurlijke leefomgeving van de rode regenboogvis zijn meren met planten.

Rode regenboogvis wat moet u weten?

Rode regenboogvis tropische vissen fleuren het aquarium op!De rode regenboogvis is een tropische vissoort die makkelijk te verzorgen is. Mannelijke vissen zijn mooier en feller gekleurd dan vrouwtjes. De kleuren van regenboogvissen veranderen gedurende hun leven. Vooral rond de paartijd hebben deze tropische vissen prachtige kleuren.

De rode regenboogvis is met 15cm een grote aquariumvis. Plaats niet teveel tropische vissen in het aquarium. Het een vreedzame tropische vissoort die makkelijk en makkelijk te combineren. Planten mogen niet ontbreken in de leefomgeving van deze tropische vissen. Let op dat de rode regenboogvis goed kan zwemmen!

 

Rode regenboogvis welk vissenvoer gebruiken?

De rode regenboogvis heeft gevarieerde voeding nodig. Combineer verschillede soorten vissenvoer. Vlokken, diepgevroren en levend vissenvoer vormen een prima dieet. Rode regenboogvissen eten voornamelijk dierlijke voeding en weinig tot geen plantaardig visvoer.

Rode regenboogvis in aquarium en leefomgeving

Waterlagen: Rode regenboogvis zwemt in de middelste waterlagen van het aquarium
Watertemperatuur: 24-28 graden Celsius
PH waarde aquariumwater 7-8,5
Waterhardheid: zacht tot hard
Afmeting aquarium: minimaal 100cm lengte
Aantal in aquarium: minimaal een paartje

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: