Rode regenboogvis tropische vissen

Rode regenboogvis

De rode regenboogvis is een prachtige opvallende tropische vissoort! Wetenschappelijke naam van de rode regenboogvis is Glossolepis incisus. Oorspronkelijk komt de rode regenboogvis uit de meren in Papoea. Natuurlijke leefomgeving van de rode regenboogvis zijn meren met planten.

Rode regenboogvis wat moet u weten?

Rode regenboogvis tropische vissen fleuren het aquarium op!De rode regenboogvis is een tropische vissoort die makkelijk te verzorgen is. Mannelijke vissen zijn mooier en feller gekleurd dan vrouwtjes. De kleuren van regenboogvissen veranderen gedurende hun leven. Vooral rond de paartijd hebben deze tropische vissen prachtige kleuren.

De rode regenboogvis is met 15cm een grote aquariumvis. Plaats niet teveel tropische vissen in het aquarium. Het een vreedzame tropische vissoort die makkelijk en makkelijk te combineren. Planten mogen niet ontbreken in de leefomgeving van deze tropische vissen. Let op dat de rode regenboogvis goed kan zwemmen!

Iriatherina werneri tropische vissen

Iriatherina werneri

Iriatherina werneri is een opvallende en gevoelige tropische regenboogvis! Deze tropische vis heeft geen andere wetenschappelijke naam. Iriatherina werneri is de algemene naam voor deze tropische vis. Natuurlijke leefomgeving van zijn moerassen en meren in Australiƫ en Papoea Nieuw-Guinea.

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: