Meervallen tropische vissen

Tropische vissen uit de groep meervallen zijn wereldwijd verspreid. Lengte, gewicht en uiterlijk zijn erg verschillend bij deze tropische vissen. Er zijn meervallen van 1cm, maar meer dan 1 meter is ook mogelijk. Bodembewoners en nachtdieren zijn gemeenschappelijke kenmerken van deze tropische vissen. Vaak nuttige tropische vissen voor een aquarium. Meervallen eten voedselresten van de bodem en helpen ook algen onder controle te houden.

Meervallen tropische vissen die het aquarium schoonhouden!

Een schoon aquarium door meervallen

Meervallen zwemmen in de onderste waterlagen van het aquarium. Kleine vissoorten als de corydoras zijn echte gezelschapsvissen. Deze tropische vissen produceren minder afvalstoffen dan dat ze opruimen. Het aquarium blijft danzij deze tropische vissen schoner.Tropische vissen combineren met meervallen

De groep meervallen bestaat uit een heleboel tropische vissoorten. Een klein deel van de meervallen, zijn echte gezelschapsvissen. Deze meervallen kunnen goed gecombineerd worden met andere tropische vissen. Veel meervallen zijn roofvissen en niet geschikt voor een aquarium. Roofzuchtige meervallen kunnen alleen gecombineerd worden met andere grote tropische vissen. Standaard regel: wanneer de tropische vissen twee keer groter zijn dan de bek van de meerval, dan is er geen gevaar. Roofzuchtige meervallen zullen de andere tropische vissen dan met rust laten.


Inrichten aquarium

Meervallen zijn in hun natuurlijke leefomgeving nachtdieren. Een aquarium met platen, stenen en beschutting is ideaal voor deze tropische vissen. Zorg dat het aquarium goed is ingericht en plaats bijvoorbeeld een bloempot op de bodem. De meervallen kunnen zich hierin dan terugtrekken. Zowel de meervallen en de andere tropische vissen hebben dan geen last van elkaar.
Meervallen tropische aquariumvissen bekijken!

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: