Guppy tropische aquariumvissen

Guppy

De guppy echt een aquarium vis voor elke tropische vissen liefhebber! Wetenschappelijke naam van de guppy is Poecilia reticulata. Oorspronkelijk komt de guppy uit Centraal-Amerika. Tegenwoordig worden guppy's overal gekweekt en uitgezet. Natuurlijke leefomgeving van de guppy zijn poelen en stromen.

 

Guppy wat moet u weten?

Guppy tropische vissoort leuk voor het aquriumDe guppy is een makkelijk te verzorgen tropische vissoort. Lengte van deze tropische vissen is tussen de 3 en 6cm. Vrouwtjes zijn groter dan makkelijke guppy's. Combineer de guppy niet met grote en actieve tropische vissoorten.

Plaats meer vrouwelijke guppy's in het aquarium. Dit voorkomt dat de mannelijke guppy's onderling ruzie krijgen. Planten zijn veilig voor de guppy en bieden bescherming aan deze tropische vissen.

Guppy welk vissenvoer gebruiken?

De guppy kan veel verschillend vissenvoer verdragen. Ze eten het liefst aan de oppervlakte. Drijvend visvoer heeft daarom voor de guppy de voorkeur, maar ze zijn ook dol op levend vissenvoer. Guppy's zijn zelfs uitgezet om muggenlarven te eten. Deze tropische vissen dragen daarmee bij aan het bestrijden van malaria.


Guppy in aquarium en leefomgeving

Waterlagen: Guppy zwemt in de bovenste waterlagen van het aquarium
Watertemperatuur: 20-28 graden Celsius
PH waarde aquariumwater 7-8
Waterhardheid: flexibel
Afmeting aquarium: minimaal 45cm lengte
Aantal in aquarium: minimaal een paartje

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: