Tropische vissen zwaarddrager

Zwaarddrager

De zwaarddrager heeft een staartvin in de vorm van een zwaard. Vrouwelijke zwaarddragers zijn zwaardloos en lijken erg de Platy. Wetenschappelijke naam van de zwaarddrager is Xiphophorus helleri. Oorspronkelijk komt de zwaarddrager uit Mexico. Natuurlijke leefomgeving van de zwaarddrager zijn rivieren en poelen met veel planten.

Platy tropische vissen

Platy

De platy is een vreedzame en kleurrijke tropische vissoort en echte aquariumvis! Wetenschappelijke naam van de platy is xiphophorus maculatus. Oorspronkelijk komt de platy uit Mexio en Guatemala. Natuurlijke leefomgeving van de platy zijn langzaam stromende rivieren en sloten.

Tropische vissen guppy

Guppy

De guppy echt een aquarium vis voor elke tropische vissen liefhebber! Wetenschappelijke naam van de guppy is Poecilia reticulata. Oorspronkelijk komt de guppy uit Centraal-Amerika. Tegenwoordig worden guppy's overal gekweekt en uitgezet. Natuurlijke leefomgeving van de guppy zijn poelen en stromen.

Black molly tropische vissen

Black Molly

De black molly is een sterke en handige tropische vissoort. Wetenschappelijke naam van de black molly is Poecilia sphenops. Oorspronkelijk komt de back molly uit Centraal-Amerika. Natuurlijke leefomgeving van de back molly zijn meren, riviermondingen en stromen.

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: