Levendbarende tropische vissen

Levendbarende tropische vissen wie kent ze niet! Guppy's, black molly's, zwaarddragers en platy's. Deze prachtige tropische vissen zijn vaak in aquaria te bewonderen. Het succes van deze tropische vissoort is niet alleen door hun levendbarende eigenschap. Levendbarende tropische vissen zijn namelijk ook sterke vissen. Ze zijn minder gevoelig voor zowel zuurgraad als watertemperatuur. Hierdoor zijn levendbarende tropische vissen erg geschikt voor het aquarium.

Levendbarende tropische vissen echte aquariumvissen!

Levendbarende tropische vissen zijn uniek

Levendbarende vissen kunnen zich razendsnel voortplanten. Ze zijn geen tijd kwijt aan paaien en verzorgen.  Baby visjes zijn na de geboorte direct zelfstandig. Het zijn kleine miniaturen van de volwassen vissen. Levendbarende tropische vissen zijn hierin echt uniek.

Levendbarende tropische vissen in aquarium

Bijna alle levendbarende tropische vissoorten zijn vaak prooivissen. Ze zijn erg tolerant naar andere tropische vissen en leven vaak in scholen. Levendbarende tropische vissen doen het daarom erg goed in veel aquaria. Ze geven de voorkeur aan een aquarium dat ingericht is met planten.

Levendbarende tropische vissen kweken

Levendbarende tropische vissen zetten geen eieren af op platen of stenen. Zwangere vrouwtjes kunnen het beste apart worden gehouden. Een kweekbak kan hiervoor prima worden gebruikt. Haal na de geboorte het vrouwtje weg. Als de tropische baby visjes groot genoeg zijn, kunnen ze in het aquarium worden geplaatst.

Levendbarende tropische aquariumvissen bekijken

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: