Dwerggoerami tropische aquariumvissen

Dwerggoerami

Dwerggoerami is een kleine opvallende tropische vis die adem kan halen! Wetenschappelijke naam van de dwerggoerami is Colisa lalia. Oorspronkelijk komt de dwerggoerami uit India en Borneo. Als tropische aquariumvis vrijwel altijd gekweekt. Natuurlijke leefomgeving van de dwerggoerami zijn poelen en langzaam stromende rivieren.

Dwerggoerami wat moet u weten?

Dwerggoerami tropische vissen voor het aquarium!De dwerggoerami is geen makkelijke tropische vissoort. Deze tropische vissen zijn ver doorgekweekt en daardoor kwetsbaar. Visziekten liggen altijd op de loer. Goede verzorging is belangrijk voor deze tropische vissen. De dwerggoerami heeft een lengte van 5cm. Groot pluspunt van de dwerggoerami is zijn karakter.

Veel Labyrintvissen zijn erg lastig te combineren met andere tropische vissen. De dwerggoerami heeft hier gelukkig geen last van. Leefomgeving en aquarium inrichten met veel planten. Let goed op dat deze tropische vissen adem halen aan het wateroppervlak! De dwerggoerami kan verdrinken als hij niet makkelijk naar boven kan zwemmen.

 

Dwerggoerami welk vissenvoer gebruiken?

De dwerggoerami is een echte vleeseter. Klein levend vissenvoer is deze tropische vis dol op. Levend visvoer kan prima afgewisseld worden met gedroogd en diepgevroren vissenvoer.

Dwerggoerami in aquarium en leefomgeving

Waterlagen: De dwerggoerami zwemt in de middelste en bovenste waterlagen van het aquarium
Watertemperatuur: 22-28 graden Celsius
PH waarde aquariumwater 6-7
Waterhardheid: zacht tot gemiddeld
Afmeting aquarium: minimaal 60cm lengte
Aantal in aquarium: minimaal een paartje

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: