Sumatraan tropische aquariumvissen

Sumatraan

Sumatraan een tropische vissoort met gebruiksaanwijzing! Wetenschappelijke naam van de sumatraan is Puntius terazona. Oorspronkelijk komt de sumatraan uit Sumatra en Borneo. Natuurlijke leefomgeving van de sumatraan zijn stromende rivieren.

 

Sumatraan wat moet u weten?

Sumatraan tropische vissen voor het aquarium!De sumatraan is een tropische vissoort die makkelijk te verzorgen is. Groot aandachtspunt bij de verzorging is het kiezen en combineren van andere tropische vissen met de sumatraan. De sumatraan kan aan de vinnen van andere tropische vissen gaan knabbelen.

Dit gedrag komt meestal door verkeerde voeding en verveling. Plaats de sumatraan met minimaal 6 andere soortgenoten en de problemen zijn dan over. Lengte van deze tropische vissen is 6cm en het zijn kleine stevige visjes. Planten zijn veilig voor de sumatraan en bieden bescherming aan deze tropische vissen.

Sumatraan welk vissenvoer gebruiken?

De sumatraan houdt van afwisselend vissenvoer. Het zijn geen tropische vissen die veel plantaardige visvoer eten. De sumatraan heeft het liefst een gevarieerd menu van dierlijk visvoer. Gedroogd, ingevroren of levend vissenvoer zijn allemaal prima. Maak het een beetje spannend voor deze tropische vissen. Als hij zich gaat vervelen, kan hij aan de staarten van guppy's en maanvissen gaan knabbelen!


Sumatraan in aquarium en leefomgeving

Waterlagen: Sumatraan zwemt in de middelste waterlagen van het aquarium
Watertemperatuur: 22-26 graden Celsius
PH waarde aquariumwater 6,5-7
Waterhardheid: flexibel
Afmeting aquarium: minimaal 70cm lengte
Aantal in aquarium: minimaal zes vissen anders is de kans op asociaal gedrag heel groot!

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: