Cichliden tropische vissen

Tropische vissen uit de cichliden groep zijn speciale aquariumbewoners. Populaire tropische vissen vanwege de vele kleuren en het karakter. Deze tropische vissen zijn slimmer dan veel andere vissoorten. Het zijn geen schichtige tropische vissen, maar ze zwemmen langzaam en statig rond. De maanvis of scalaar is hier een goed voorbeeld van.

Cichliden tropische vissen zoals de maanvis!

Cichliden in aquarium

Tropische vissen uit de cichliden groep, worden verdeeld in hardwater en zacht water cichliden. Hardwater cichliden zijn tropische vissen uit meren en snelstromende rivieren. Zacht water cichliden zijn tropische vissen die graag in water met een hogere zuurgraad zwemmen. Veel tropische vissoorten hebben een voorkeur voor zacht water. Zacht water cichliden zijn daarom voor het aquarium beter geschikt.Cichliden tropische vissen combineren

Het combineren en kiezen van tropische vissen is een uitdaging. Cichliden zijn tropische vissen die sterk hun jongen verdedigen. Tropische vissen kweken uit de cichliden groep, kan het beste in een speciaal aquarium of kweekbak. Als cichliden geen jongen hebben, kunnen ze prima gecombineerd worden met andere tropische vissen.

Cichliden tropische aquariumvissen bekijken!

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: