Neontetra tropische aquriumvis

Neontetra

Neontetra is wereldwijde de bekendste tropische vissoort! Wetenschappelijke naam van de neontetra is Paracheirodon innesi. Oorspronkelijk komt de neontetra uit Peru, maar is als tropische aquariumvis bijna altijd gekweekt. Natuurlijke leefomgeving van de neontetra zijn rivieren met helder of donker water.

 

Neontetra wat moet u weten?

Neontetra prachtige tropische vissoortDe neontetra valt op vanwege zijn opvallende kleuren. De karakteristieke neonstreep met daaronder rood en zilver/wit. Neotetra is een kleine tropische vissoort die maximaal 4cm groot wordt. Vrouwelijke vissen zijn iets groter dan mannelijke soorten.

Deze tropische vissen verzorgen, is niet lastig, maar heeft wel aandacht nodig. Watertemperatuur, PH waarde en waterhardheid zijn voor de neontetra heel belangrijk. Wanneer deze niet optimaal zijn, is de kans visziekten groot. De neontetra is ook een echte scholenvis. Combineer daarom minimaal zes van deze tropische vissen in het aquarium. Planten bieden bescherming aan de neontetra en zorgen voor een veilig gevoel.

Neontetra welk vissenvoer gebruiken?

De Neontetra eet vrijwel alle soorten visvoer. Het is een kleine tropische vissoort. Maak daarom het vissenvoer goed fijn te maken. Kleine stukjes in het aquarium gooien en de neontetra's zijn helemaal tevreden!


Neontetra in aquarium en leefomgeving

Waterlagen: De neontetra zwemt in de middelste waterlagen van het aquarium
Watertemperatuur: 24-28 graden Celsius
PH waarde aquariumwater 6-7
Waterhardheid: zacht tot gemiddeld
Afmeting aquarium: minimaal 50cm lengte
Aantal in aquarium: minimaal zes neontetra's anders verstoppen deze tropische vissen zich!

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: