Bloedvlek tetra tropische aquariumvissen

Bloedvlek tetra

De bloedvlek tetra dankt zijn naam aan de rode opvallende vlek. Wetenschappelijke naam van de bloedvlek tetra is Hypessobrycon erythrostigma. Oorspronkelijk komt de bloedvlek tetra uit het Amazone gebied in Peru. Natuurlijke leefomgeving van de bloedvlek tetra zijn rivieren.

 

Bloedvlek tetra wat moet u weten?

Bloedvlek tetra tropische vissoort voor het aquariumBloedend hart tetra of bloedvlek tetra het zijn dezelfde tropische vissen. Het verzorgen van de bloedvlek tetra lijkt veel op dat van de zwarte tetra. De lengte van deze tropische vissoort is ongeveer 8cm. Jonge vissen hebben nog geen rode vlek op het lichaam.

Mannelijke bloedvlek tetra's ontwikkelen een mooie zwarte rugvin. Bloedvlek tetra's zijn echte scholenvissen. Combineer daarom minimaal zes of meer van deze tropische vissen in het aquarium. Planten zijn veilig voor de bloedvlek tetra en bieden beschutting en veiligheid. Zorg wel dat deze tropische vissen genoeg ruimte hebben om vrij te kunnen zwemmen. Deze tropische vissen geven echt de voorkeur aan een ruim aquarium.

Bloedvlek tetra welk vissenvoer gebruiken?

De bloedvlek tetra eet vrijwel alle soorten visvoer. Gedroogd, diepgevroren en vlokken visvoer zijn allemaal prima geschikt. De bloedvlek tetra is echt een tropische vissoort zonder speciale tafelmanieren!


Bloedvlek tetra in aquarium en leefomgeving

Waterlagen: De bloedvlek tetra zwemt in de middelste waterlagen van het aquarium
Watertemperatuur: 24-28 graden Celsius
PH waarde aquariumwater 6-7
Waterhardheid: zacht tot gemiddeld
Afmeting aquarium: minimaal 100cm lengte
Aantal in aquarium: minimaal zes bloedvlek tetra's

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: