Tropische vissoorten

Het aantal soorten tropische vissen is groot en slaat nooit stil. Elk jaar worden er nieuwe vissoorten gekweekt of ontdekt. Soms dringen deze nieuwe tropische vissen door bij het grote publiek, maar meestal niet. De verschillende tropische vissoorten zijn, in groepen verdeeld. Elke groep bestaat uit verschillende tropische vissen, families en tropische vissoorten.

 tropische-vissen-vissoorten-cichliden tropische-vissen-vissoorten-cyprinidae


Tropische vissoorten de groepen en families

Tropische vissen is een verzamelnaam voor eigenlijk alle tropische vissoorten, die in water van meer dan 20 graden zwemmen. De term is erg algemeen en zegt niets over specifieke soorten en eigenschappen. Tropische vissen zijn daarom ingedeeld in groepen als: characins, levendbarende, meervallen, regenboogvissen enz.

Elke tropische vissen groep heeft gemeenschappelijke kenmerken. Deze kenmerken zijn karakteristiek voor alle vissen uit deze groep. Tropische vissen uit de groep killivissen leven bijvoorbeeld korter dan 1 jaar. Dit kenmerk is specifiek voor deze groep en alle tropische vissoorten daarin.tropische-vissen-vissoorten-labyrintvisen tropische-vissen-vissoorten-levendbarend tropische-vissen-vissoorten-meervallen

Tropische vissoorten voor aquarium

Tropische vissen zijn niet allemaal geschikt voor het aquarium. De eisen die tropische vissen stellen aan aquarium, leefomgeving, water en voeding zijn meestal de oorzaak. Daarnaast kan het combineren van tropische vissen ook problemen geven.

Gelukkig is het aantal tropische vissoorten groot. Hieronder vind u een overzicht van de verschillende groepen. Tropische vissen uit deze groepen zijn geschikt voor het aquarium. Deze vissooren kunnen veilig in het aqurium worden gecombineerd en geplaatst.


tropische-vissen-vissoorten-regenboogvissenPopulaire tropische vissen soorten

Populaire tropische vissen en de groep waartoe ze behoren zijn op deze site opgenomen. U krijgt informatie over de kenmerken van de groep en de afzonderlijke tropische vissoorten. Bekijk ze allemaal!      

   

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: