Tropische vissen kopen waarop moet u letten!

Tropische vissen kopen is leuke gebeurtenis en moet dit ook blijven. Wanneer na aankoop de tropische vissen ziek, verzwakt of dood zijn, is dat verschrikkelijk. Gelukkig zijn er een aantal punten waarop u kunt letten bij het kopen van tropische vissen. Ook heeft deze site een uitgebreid overzicht van de verschillende visziekten en symptomen. Kennis en voorbereiding maken het kopen tropische vissen daarmee veel makkelijker.


Tropische vissen kopen de voorbereiding

Tropische vissen kopen op de markt in ChinaTropische vissen kopen, kan niet zonder voorbereiding. Eenmaal in de dierenwinkel wordt u overdonderd door het aantal tropische vissen. Allemaal zien ze er prachtig uit. Elke tropische vissoort heeft zijn eigen gedrag, wensen en behoeften.

Leefomgeving, watertemperatuur, PH waarde, combinatie mogelijkheden en aquarium zijn van invloed. Tropische vissen kopen kan daarom niet zonder goede voorbereiding. Maak vooraf lijstje met deze punten zodat u goed bent voorbereid. Tropische vissen kopen wordt hierdoor makkelijker en voorkomt nare verrassingen.


Tropische vissen kopen de winkel let op!

Koop tropische vissen in een goede dierenwinkel of speciaal zaak. Dit klinkt misschien simpel, maar vissen hebben vaak ziektes. Gebruik daarom goed uw zintuigen. Deze checklist kan u helpen bij het kopen van tropische vissen:

  • Tropische vissen kopen in een plastic zakZwemmen de vissen in helder en schoon water?
  • Zijn de aquariumruiten schoon?
  • Ruikt het water normaal?
  • Zijn de tropische vissen lang in de winkel?
  • Zijn ze gekweekt of komen ze uit de natuur?


Tropische vissen eerst observeren en dan kopenTropische vissen kopen begint met observeren

Voordat u de tropische vis koopt, observeer de vis dan eerst. Ga rustig voor het aquarium staan en observeer de tropische vissen goed.
Controleer deze punten:

  • Is de tropische vis van uw keuze levendig?
  • Is de tropische vis kleiner/dunner dan de andere vissen?
  • Vertoont de tropische vis afwijkend gedrag?
  • Heeft de vis mooie levendige kleuren?


Tropische vissen kopen en vervoeren

Tropische vissen kopen en in aquarium plaatsenVeilig uw nieuwe tropische vissen is geen probleem. Breng plakband aan op de bovenkant van de plasticzak. Hierdoor zijn er geen plooien en kunnen de tropische vissen niet vast komen te zitten. Ook is het verstandig om een dichte (papieren) zak over de plasticzak te plaatsten. De tropische vissen zullen hier rustiger van worden.

Bij aankomst thuis de tropische vissen NOOIT meteen in het aquarium plaatsen! De vissen moeten eerst acclimatiseren. Bekijk de pagina tropische vissen leefomgeving en lees hoe u de vissen veilig kunt plaatsen.

Aquarium
spullen

Aquarium spullen voordelig online!

Aquarium spullen goedkoop online!

Aquarium spullen

Alles voor
Tropische Vissen

alles-voor-tropische-vissen-broekhuizen

Alles voor Tropische vissen online!

Tropische vissen

Mooie
Aanbieding

Alle aanbiedingen van Pets Place


Aanbiedingen!

Tropische Vissoorten: